Over Brunier

Patrick Brunier heeft ruim 20 jaar ervaring in een breed scala aan IT omgevingen. Hij is werkzaam geweest als beheerder, ontwikkelaar en technisch projectleider. De kennis en ervaring reikt van Linux tot aan Microsoft Windows en van Java EE tot aan Python.

Patrick is een groot voorstander van open kennis en open technologie. Openheid van zaken werkt een goede relatie met uw klanten in de hand en zorgt ervoor dat u later geen problemen krijgt met deze klanten of de wetgever. Zo gaat Patrick ook om met zijn klanten. Geen vendor lock-in, geen gemene constructies, geen spionage maar gewoon ethische dienstverlening.

Op deze site biedt hij dan ook bijna alleen diensten aan, die hun basis hebben in Open Source en die in de basis geen privacyproblemen opleveren voor de gebruikers.

Om alles duidelijk te houden zijn de diensten opgesplitst in drie categorieen. De categorie “Open Source Solutions” bevat alle diensten die als onderliggende techniek gebruik maken van Open Source Software en privacymatig geen bezwaren bevat.

De categorie “Software Development” geeft u informatie over de mogelijkheden voor het maken van maatwerksoftware.

Daarnaast is er ook nog de categorie “Technology Ethics” die alle informatie bevat zoals een privacy health check voor consumenten en bedrijven. U kunt namelijk wel Open Source Software gebruiken, maar dat wil niet zeggen dat er automatisch goed mee omgegaan wordt. De health check kijkt niet alleen naar zaken als de AVG wetgeving, maar gaat nog iets verder en kijkt ook naar ethische bezwaren.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het contactformulier gebruiken.